Локацията е  площад Тройката“ На 9 май Община Бургас ще

...
Локацията е  площад Тройката“ На 9 май Община Бургас ще
Коментари Харесай

Наближава първото издание на летния Никулден, Община Бургас отправя покана към бизнеса да участва в празника

Локацията е  площад „ Тройката “

На 9 май Община Бургас ще осъществя първото издание на Летен Никулден. На този ден православната черква отбелязва преместването на мощите на св. Николай Мирликийски Чудотворец в италианския град Бари. Народът назовава този празник Летен Никулден или Летни св. Николай.

Зимният Никулден на 06.12. - празник за Бургас е извънредно обичан и уважаван празник от бургазлии, като за хиляди от тях е и персонален, само че няма нещо по-хубаво от опцията да отдадем респект към светеца и в навечерието на предстоящото, обичано и мечтано бургаско лято!

Локацията е добре познатата от 6 декември – площад „ Тройката “, заниманието е обезпечено и, несъмнено, не може да честваме летния Никулден без риба! 
Традиционният рибен курбан ще е прочут акцент на специфичен пункт на пл. „ Тройката “, само че през целия празничен ден  всеки  би желал да избира от богато рибно меню, като в него наложително е включена пържена цаца и ……. бира.

Събитието, въпреки и първо по рода си, ще е извънредно бургаско и емблематично, заради което желаеме да поканим представителите на локалния бизнес да вземат интензивно присъединяване в основаването на кулинарната страст на празника, предлагайки в този ден, рибно меню в обособената зона на пл. „ Тройката ”. 

Заявка за присъединяване и нужните документи може да  се подадат до 08.04.2024 година в Център за административно обслужване „ Приморие “.

Призоваваме локалния бизнес да бъде деен и да се включи в първото издание на Летен Никулден, като по този метод сложим мощен бургаски старт на летния туристически сезон.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР